Forum maviş,Krepli Bohça Kebabı Tarifi
FoRuM MaViŞ'e FACEBOOK , RESMİM.NET , HIZLIRESİM.COM , TİNYPİC.COM aracılığı ile resim, gif vb. görseller kesinlikle eklenmemesi önemle rica olunur. Eklendiği an görevli arkadaşlar tarafından silinecektir!!!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Durum
    Offline
    BELGİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli Admin
    Üyelik tarihi
    Feb 2015
    Mesajlar
    1.245

    Seviye: 41 
    Tecrübe: 2.269.969
    Sonraki Seviye: 2.530.022

    Konular
    359

    Smile Forum maviş,Krepli Bohça Kebabı Tarifi


    Forum maviş,Krepli Bohça Kebabı Tarifi


    • Yarım kilo kuzu eti ( tercihinize bağlı dana eti de olabilir)
    • 2 soğan
    • 4 yeşil biber
    • 3 domates
    • 3 diş sarımsak
    • Sıvı yağ
    • Tuz, karabiber, pul biber
    • Tereyağ ( isteğe bağlı )

    Krep için malzemeleri


    • 3 su bardağı un
    • 2 su bardağı süt
    • 4 yumurta




    Akşam yemeğine misafirleriniz geldiğinde sunumuyla şık lezzetiyle enfes ve doyurucu bir ana yemektir sizlerle paylaşmak istedim
    Şimdiden kolay gelsin
    Öncelikle etlerimizi küçük kuşbaşı şeklinde. Diğer iç malzemelerimizi soğan, sarımsak biber ve domatesi küçük küp şekilde doğrayıp hazırlıyoruz

    Etlerimizi tencereye yağ koymadan suyunu çekip biraz yumuşayana kadar pişiriyoruz daha sonra iç malzemesini ve baharatlarını ilave edip kısık ateşte (kapağı kapalı şekilde) yaklaşık 20 25 dakika kavuruyoruz sebzeler eriyince etimiz tamamdır bu esnada krepimizi yapalım
    Yumurta süt ve unumuzu pürüzsüz olacak şekilde çırpıyoruz .Unu yavaş yavaş ekleyin ki sizi uğraştırmaşın kızgın tavaya 1 kaşık sıvı yağ ekleyip 1 buçuk kepçe krep ilave edip tavanın her yerine yayalım .Yaklaşık 2 3 dakika arkalı önlü pişirelim.
    Resimde gördüğünüz gibi 2 yemek kaşığı kadar iç harcımızdan krebimizin ortasına koyalım ve 4 bir tarafın dan içe doğru katlayalım .Dilimlenmiş kaşar peyniri domates ve biberle süsleyip 10 dakika kaşarlar eriyene kadar kızartalım Nefis sunumuyla önce göze sonra mideye hitap eden bohça kebabımız hazır yanına pilav yapabilirsiniz. AFİYET OLSUN


    Konu Bilgileri

  2. #2
    Durum
    Offline
    By Zor Bela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli Admin
    Üyelik tarihi
    Apr 2016
    Cinsiyet
    bay
    Mesajlar
    269

    Seviye: 32 
    Tecrübe: 376.395
    Sonraki Seviye: 453.790

    Konular
    36

    Standart

    emegine saglik abLa Yapan Olsada yesek

  3. #3
    Durum
    Offline
    BELGİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emekli Admin
    Üyelik tarihi
    Feb 2015
    Mesajlar
    1.245

    Seviye: 41 
    Tecrübe: 2.269.969
    Sonraki Seviye: 2.530.022

    Konular
    359

    Standart

    Afiyet olsun ablam.

  4. #4
    Durum
    Online
    eylemsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    May 2019
    Cinsiyet
    Bayan
    Mesajlar
    1

    Seviye: 7 
    Tecrübe: 291
    Sonraki Seviye: 443

    Konular
    0

    Standart

    Ellerinize sağlık nefis bir tarif, daha farklı nefis yemek tarifleri için bizde sitemize bekleriz https://www.tarifinisevdim.com/

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Var
  • Mesaj Yazma Yetkiniz Var
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yukarı Çık
Review http://www.forummavis.com/ on alexa.com
İhbar
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
Bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız BURAYA tıklayarak bildirebilirsiniz.
Tüm Hakları FoRuM MaViŞ.CoM'a Aittir